Zimowa wyprzedaż w sklepach Oddziałów Terenowych AMW

16 stycznia 2009
W punktach zlokalizowanych przy siedmiu Oddziałach Terenowych AMW trwa sprzedaż zbędnego mienia, wycofanego z użytku z polskiej armii i policji. Kurtki polowe z podpinką, bluzy, ciepła bielizna na zimę i paski skórzane to najbardziej poszukiwane rzeczy. Atrakcyjne ceny i szeroki asortyment przyciągnęły do sklepów AMW rzesze klientów. Najdłuższe kolejki ustawiają się przed punktami sprzedaży w Krakowie i Olsztynie, bo tam wybór jest największy.

Po inwentaryzacji, w połowie stycznia br. agencyjne sklepy wznowiły swoją działalność, oferując elementy umundurowania i inny, zbędny jednostkom podległym MON i MSWiA, sprzęt. Niskie temperatury i przystępne ceny sprawiają, że ostatnio szczególnym zainteresowaniem kupujących cieszą się ciepłe kurtki polowe, podkoszulki bawełniane z długim rękawem, kalesony, dresy, pałatki, pasy, plecaki wojskowe, czy szelki. Każdy z Oddziałów Terenowych Agencji Mienia Wojskowego ma w swojej ofercie różne elementy „ruchomych składników mienia”, jednak w większości z nich można znaleźć: torby, fartuchy, manierki, troki, menażki, artykuły techniczne, centrale telefoniczne czy różne materiały instalacyjne. Szczegółowe informacje o asortymencie i godzinach otwarcia sklepów znajdują się podstronach Oddziałów Terenowych AMW:

Gdynia | Gorzów Wlkp. (sprzęt MPS) | Kraków | Olsztyn | Szczecin | Warszawa | Wrocław

Równie ciekawa jest oferta roczna przygotowywana przez Oddziały Terenowe AMW. Znajdą tu coś dla siebie nie tylko miłośnicy militariów, ale również klienci poszukujący używanych samochodów, agregatów prądotwórczych, zbiorników na paliwo i wodę, cystern i przyczep transportowych, kuchni polowych, artykułów warsztatowych czy złomu. Jeden z pierwszych przetargów ruchomego sprzętu odbędzie się 11 lutego 2009 roku w krakowskim Oddziale Terenowym Agencji Mienia Wojskowego. 93% z pieniędzy uzyskanych ze sprzedaży zbędnego mienia tradycyjnie zasili Fundusze Modernizacji: Sił Zbrojnych i Bezpieczeństwa Publicznego.

Pełna oferta rzeczy ruchomych przeznaczonych zarówno do sprzedaży przetargowej jak i bezprzetargowej, dostępna jest na stronach internetowych Agencji: www.amw.com.pl